Kisub kuumaks! Staarparmupillimängija jagab teadmisi armastusekunstist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, Meisterjaan
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, Meisterjaan Foto: Erlend Štaub

Kingitus.ee toob Eestis turule uue kursuse, millega lubatakse ka kõige tagasihoidlikumast hipsterist teha tõeline tõutäkk!

Armukunst on keeruline ja nüansirikas ning tõeliseks meistriks saamine nõuab nii praktikat kui ka libestit. Staarparmupillimängija Meisterjaan, kes on meedias korduvalt rääkinud parmupilli kui armupilli maagilistest omadustest, asub nüüd läbi viima kursust, kus ta jagab oma nippe ja trikke vastassugupoole võlumisel. Nagu teada, on meistril endal armastuses juba magistrikraad!

Foto: Erlend Štaub

Kursustel saavad osaleda nii algajad kui ka edasijõudnud. Kursuse käigus võetakse läbi kõik olulisemad parmupillitehnikad ja Kingitus.ee garanteerib, et kursuse lõpus saab igast osalejast tõeline meister.

Kingitus.ee tootejuhi Kätlyn Nurmsalu hinnangul on tegemist ainulaadse tootega nii Kingitus.ee tootevalikus kui ka terves Eestis: „Tihti pakutakse flirtimiskursuseid või pillikursuseid, kuid midagi sellist on Eestis täiesti uudne. Kindlasti leiavad siit lahenduse nii mõnedki üksikud hinged ja Kingitus.ee on ainult rõõmus, et sellele kaasa aidata saab.“

Rohkem infot kursuste kohta leiad Kingitus.ee kodulehelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles