Naised vastavad: mis paneb sind end naiselikuna tundma?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Redditis küsiti inimestelt, mis on need asjad või tegevused, mis panevad neid eriti naiselikuna tundma. Tegime väljavõtte huvitavamatest vastustest.

«Kuna ma olin suureks kasvades paras poisitar, siis paneb mind end eriti naiselikuna tundma see, kui ma lasen oma küüntel pikaks kasvada ja saan kanda küünelakki.»

«Mind paneb naisena tundma minu menstruatsioon. See pole küll meeldiv tunne, aga see tuletab mulle iga kuu meelde, et ma olen tüdruk. Mitte, et mul oleks meeldetuletust vaja.»

«Kui ma kaisutan kellegagi, kes on minust kogukam. Nii mõnus on tunda end tillukese ja kaitstuna.»

«Seelikud.»

«Väike poiss, umbes 9aastane, tuli joostes pimedast hoovist ja klammerdus elu eest minu külge. Tuli välja, et mingi koer oli teda hirmutanud. Ma lohutasin teda mõnda aega, ma arvan, et ta pikapeale tundus kergelt piinlikkust ning läks oma teed edasi. Ma pole kunagi end nii emaliku või naiselikuna tundnud, vaene väikemees!»

«Mitte miski maailmas pole andnud mulle tugevamat naiselikkuse tunnet kui oma laste imetamine. Mind ei huvita absoluutselt, kuidas te kõik ülejäänud oma lapsi toidate – peaasi, et nad on toidetud – aga ma armastasin rinnaga toitmist. Miljonid aastad evolutsiooni töös.»

«Kui ma raseerin oma kaenlaaluseid ja jalgu. See ei ole küll naiselikkuse promomine, aga hoiab asju kenasti kontrolli all.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles