H&M avas Baltikumi klientidele veebipoe

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M Pärnu kauplus.
H&M Pärnu kauplus. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

H&M avas täna hommikul oma veebipoe aadressil hm.com ka Baltikumi klientidele.

H&Mi e-poes on müügil samad kollektsioonid, mis tavakauplusteski. Veebiostlejatel on ligipääs suurele valikule naiste-, meeste-, noorte- ning lasterõivastele ja aksessuaaridele. Samuti on võimalik soetada kodusisustuskaupu H&M Home’i kollektsioonidest.

Lisaks tavavalikule leiab e-poest eksklusiivseid Online Exclusive esemeid ning saadaval on ka kogu H&M Beauty sari, sealhulgas juukse- ja kehatooted ning ilusari Conscious Beauty, mida H&Mi Eesti kauplustest pole senini osta saanud. Eesti klientide jaoks on uudiseks ka Men Trend, mis pakub värskeimat meestemoodi.

H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö rõõmustas, et veebipood toob H&Mi tooted mitmesse kanalisse ning Baltikumi klientidel on nüüdsest arvutite, nutitelefonide ning -tahvlite kaudu ööpäevaringne ligipääs nende kollektsioonidele.

Kuni 10. aprillini leiab naiste-, meeste- ja lasteosakonnast avamispakkumisi alates 4,99 eurost ja koduosakonnast alates 2,99 eurost, lisaks kehtib valitud esemetelt soodustus kuni 50 protsenti ning pakkide koju saatmine on perioodil 31. märtsist 15. maini tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles