Hirm vallaliseks jääda sundis naist oma elu lõpetama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Välisportaalides jagatakse lugu 31-aastasest naisest, kes väidetavalt sooritas enesetapu, sest kartis elu lõpuni üksinda jääda.

Danielle Saul vaatas nukralt pealt, kuidas tema sõbrannad kõik rõõmsalt abiellusid ja peret lõid, samas kui temal oli raske oma endisest kallimast üle saada. Naine hakkas kartma, et tema ei leia kunagi seda õiget ega abiellu, edastab Cosmopolitan.co.uk.

Manchesteris elav Saul olevat ühel õhtul kokku saanud oma eksiga, kellega nad lõpetasid suhte viis aastat varem. Kuna naine polnud oma endisest kallimast ikka veel üle saanud, kutsus ta tema koos paari teise sõbraga enda juurde peole.

Kahjuks ei läinud õhtu nii, nagu Saul lootis ja tema eks lahkus hommikul ilma, et nende suhe oleks teise võimaluse saanud. See mõjus naisele laastavalt ja millalgi pärast seda õhtut poos ta end üles. Sõbranna leidis naise laiba kolm päeva pärast peoõhtut, sest muutus murelikuks, kuna polnud temast midagi kuulnud.

Politsei aga paljastas, et neil pole piisavalt tõendeid selle kohta, et tegu võis olla enesetapuga. «On selge, et ta oli stressis oma töö ja ka suhete pärast, samuti on selge see, et tema pere ei usu, et naine oleks tahtnud end tappa,» märkis uurija ja lisas, et hetkel puuduvad kindlad tõendid selle kohta, et tegu oli enesetapuga. Pigem usub politsei, et tegu oli enesetapukatsega, mis ei pidanud niiviisi lõppema.

Pole vahet, kas tegu oli väga karmi õnnetusega või tegi naine seda teadlikult, lugu on kahtlemata traagiline. Sellised juhtumid annavad märku, et inimesed elavad valede tõekspidamistega. Mingil põhjusel oleme veendunud, et üksinda elamine ja olemine ei ole normaalne – naine peab abielluma, lapsi sünnitama ja mehe õnnelikuks tegema. Tegelikult ei ole see nii, ka üksinda võib olla väga õnnelik ja vahel on vallalised lausa õnnelikumad kui need, kes on suhtes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles