Heili Klandorf: Suveks vormi stressita

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Kevad käes, kell keeratud, linnud laulavad ja lumi läinud. Kohe on käes siresäärte ja minide, bikiinide ja paljastuste aeg. «Oled sa selleks valmis?» küsib nõudlik hääl mu peas.

 Nagu igal kevadel, heidan pilgu punastades peeglisse, siis põrandale ja tunnistan, et taas on kevad saabunud hirmus ootamatult.

«Miks sa vormis pole?» kurjustab hääl. Sest ma armastan sööki, mis ei ole just kõige kalorivaesem, ja sellest saadavat naudingut, püüan end õigustada. Pealegi, maitsemeel on ju inimesele antud mingi eesmärgiga.

Kuid oota – kui sa ei ole oma suveks soovitud kaalust just valgusaastate kaugusel, ei tasu veel alla anda! On terve hulk tegevusi, mis aitavad sul mahtuda oma suvistesse lemmikriietesse, ilma et peaksid end kohe praegu range režiimiga dieedile panema. Võta ka teadmiseks, et kui sa ei ole valmis veetma kogu ülejäänud elu dieeditades, pakub iga kiireid tulemusi lubav dieet sinu kaaluprobleemile vaid ajutist lahendust. Veel hullem – tagajärjeks võivad olla hoopis tüütumad kiuslikud lisakilod, mida varem ei olnud kusagil näha.

Kui unustad hetkeks oma keha ja keskendud hoopis suurpuhastusele riidekapis, kevadisele aknapesule, terrassi või rõdu kujundamisele ja kaunistamisele, sügisel maha jäänud lehtede riisumisele, võib juhtuda, et sinu puusadel puhkavad voldikesed panevad iseenesest plehku ja käedki saavad tavapärasest rohkem toonust. Tuld-voltidele-võimalusi pakub tänane Elustiil küllaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles