Lugejamäng: kirjuta prohvetlikust unenäost ja võida Avon Dreams parfüümivesi!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naistega seltskonnas lobisedes selgus, et nii mõnigi meist on näinud unes sündmusi, mis hiljem päriselt aset võtavad. Kõhedusttekitavad ja müstilised lood ettekuulutavatest unenägudest on niivõrd põnevad, et need tasub kokku korjata ja teistega jagada. Kui sinagi oled unes näinud midagi meeldejäävat, olgu see pahaendeline hoiatus või rõõmusõnum, pane oma lugu meie poole teele ja võid võita mõnusa auhinna.

Avon Dreams 
Avon Dreams Foto: Avon

Kolme parima loo kirjutajaid premeerib Avon oma uue parfüümveega Dreams. Selle mõrkja lilllõhna põhinoodid on mahlane ploom, roos ja puit.

Lohutusauhindadega kostitame ka teisi kirjutajaid. Võitjad selgitab välja toimetuse naiskond.

Selleks, et mängust osa võtta, pane oma kiri unenäost ja hiljem toimunust kirja aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 15. aprillil (k.a.).

Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Postimehe naisteportaalis. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja vajadusel ka lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles