Selgeim märk, et teie suhe jääb surmani kestma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Muretsed, kas jääd oma kallimaga igaveseks kokku? Uus uuring heidab veidi valgust, kui tõenäoline see on.

Stanfordi sotsioloog Michael Rosenfeld tegi uuringu, mis näitas, et mida kauem paar koos vastu peab, seda suurem tõenäosusega surrakse ka eakatena koos nagu filmi «The Notebook» kangelased, vahendab Elite Daily. 

Selle ilmselgena näiva väite taga on ka loogiline põhjendus - pole vaja karta, et ajahammas armastust vähendab, sest ühised mured ja kogemused liidavad paari rohkem kokku ja muudavad suhte tugevamaks. 

Uuring tõestaski, et pole vahet, kas tegu on samasoolise või heteropaariga, abielu või vabaabieluga, mida kindlamalt raskuste korral üksteise kõrvale jäädakse, seda suurem on tõenäosus, et paar jääb tugevaks kuni surmani.

Ainuüksi aastane kooselu suurendab oluliselt tõenäosust, et paar võiks surmani vastu pidada, kuigi seksuaalsusest sõltumatult jäävad kindlamalt elu lõpuni kokku need, kes on ametlikult abielus. 

Rosenfeldi sõnul tuleks uutel paaridel raskuste ees vastu pidada ja ära oodata, millal tormilisem aega mööda läheks, mitte lasta pisiasjadel end mõjutada ja lahku minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles