Neli nutikat nippi väikese esiku sisustamiseks

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikule lisab retrohõngu nagi, võtmehoidja ja kübarakarp (Muster), mündivärvi jakk pärineb Woolishilt, kingariiul perenaise kätetöö.
Esikule lisab retrohõngu nagi, võtmehoidja ja kübarakarp (Muster), mündivärvi jakk pärineb Woolishilt, kingariiul perenaise kätetöö. Foto: Erakogu

Kuigi esik võib olla pisike, tuleb sinna siiski üht-teist mahutada: jalanõud, üleriided, kotid, vihmavarjud, võtmed, kirjad vms. Apartmenttherapy vahendab netiavarustest leitud häid nõuandeid.

1. Väike riiul

Esikus tuleb tihti ära panna pisemaid asju, nagu võtmeid, kindaid, postkasti sisu vms. Üks asi, mille võiks isegi väikesesse esikusse mahutada, on selleks otstarbeks mõeldud pisike seinariiul.

2. Nagid eri kõrgustel

Kotid ja vihmavarjud kipuvad muidu esikupõrandale jääma, aga väiksemad nagid annavad võimaluse neid riputada, nii ei võta nad põrandal ruumi ja esikus ei teki segadust. Laste rõivastele ja kottidele võiks nagid olla madalamal. Nagid võivad muidu tagasihoidliku värviga esikus mõjuda ka sisustuselemendina: vaata näiteks Muuto värviliste nagide Dots valikut.

3. Jalanõude restid

Kui poes saadaolevad jalanõuderiiulid esikusse ei mahu, saab paarist seina külge kinnitatud torust selle meisterdada. Isetegemise õpetus on siin.

4. Mitmeotsarbeline garderoob

Mütsiriiuli alla võib kinnitada nagid üleriietele või kottidele, rõivastange võib olla kahekordne, mis annab võimaluse sallide ja rätikute riputamiseks, esikupink võib samahästi olla ka panipaik jne.

Vaata inspireerivate ideede galeriid siit ja arutle samal teemal Kodu Kauniks foorumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles