Neiu uurib: kas memmekas noormees saab üldse kunagi iseseisvaks meheks? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Noor naine on pettunud selles, kui palju sõltub tema kallim oma emast ning püstitab Perefoorumis küsimuse, kas selline noormees on üldse võimeline muutuma. Loe ja avalda arvamust!

Oleme mõlemad 17-aastased ja koos oleme olnud juba poolteist aastat, kuid mu poiss on kohutav memmekas. Ootab, et kõik tehakse tema eest ära. Ema toob söögi talle nina ette, viib taldriku nina alt ära, teeb voodi korda. Ostab ise poisile riideid ja lõppude lõpuks ei oska ta ise ka mingeid otsuseid teha. Või kui teebki, siis ema laidab need otsused maha ja surub enda oma peale. 

Muidu on ta ise küll armas ja hooliv, aga jätab pigem mind üksi ja läheb kuskile oma emaga. Kui ma tõstatasin selle teema, et jätab mind tihtipeale üksi ja jookseb ema juurde, siis öeldi, et kahte emandat ei saa korraga teenida. 

Tunnen end kui viies ratas vankri all ja segan emanda teenimist.. Olen kurb ja ei oska midagi teha. 

Mis teie arvate, kas selline poiss saab kunagi normaalseks meheks? Kuidas saaksin teha midagi, et ta austaks mind rohkem ja ei seaks ema esikohale? Kas see on üldse normaalne?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles