Galerii: Piret Ilves esitles Kuldnõela võitnud kevadkollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadpühadel, 26. märtsil esitles Kuressaares Arensburgi Lounge'is moodi disainer Piret Ilves, kes võitis sama kollektsiooniga auväärse Kuldnõela 2015.

Lisaks kaunitele kleitide etendusele musitseeris poisteansambel ELLAB ning oli võimalik nautida ka mitmekäigulist maitsvat õhtusööki.

Pärast moeetendust oli avatud pop-up butiik, kus soovijatel avanes võimalus esitletud rõivakollektsiooniga lähemalt tutvuda ning endale meelepärane ese soetada.

Juba neli aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite show’d, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud.  Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule. 

Piret Ilves on moeauhinna Kuldnõel võitja 2015. aastal ning tema moemaja on asutatud 2009. aastal. Moelooja on tuntud oma minimalistliku ja naiseliku käekirja poolest. Šikid, põhiliselt igapäevaseks kasutamiseks valmisriided, toodetakse vaid naturaalsetest kangastest professionaalsete rätsepate käe all moemaja siseselt.

Arensburgis esitlusele tulnud kollektsioon on Piret Ilvese käekirjale omaselt lihtne, šikk ja mänguline. Kevade värvipalett kaldub rohkem ühetoonilisuse poole– valge, helesinine, nude. Suvi muutub kangastelt õrnemaks, lendlevamaks ning lava vallutavad minimalistlikud triibud.

Piret ise ütleb oma esitletava kollektsiooni kohta: «Kevad-suve kollektsioon ei tohi kandjat kammitseda ja selles peab olema ka uljuse tunnet. Eeldades, et suurema osa ajast veedame siiski töösituatsioonis, on sellise vabadustunde tekitamine kindlasti väljakutse. Lisaks peavad tihti hommikul selga pandud riided sobima ka õhtusse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles