Sel kevadel tuleb kollane teisiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Empire Film Awards, London, Britain
Empire Film Awards, London, Britain Foto: Vida Press

Munadepühad jäid nädalavahetusega selja taha. Munad. Tibud. Kollane… Kollane on selle kevade värvitrendide seas kindlas esirinnas. 

Meile, põhjamaalastele, on kollane päikese, soojuse ja valguse sümbol. Oleme õnnelikud kui päike paistab ja kirume, kui

Foto: osta.ee 
Foto: osta.ee Foto: osta.ee

pilved tihkelt taevalaotust katavad ja sealt ühtegi päikesekiirt läbi ei lase. Meie tujud ja emotsioonidki on liialt palju mõjutatud ilmast. Päikesel on kõikvõimas jõud tuua inimeste näole naeratus. Aga mis siis, kui sel kevadel otsustad hoopis ise olla päike? Ka pilvistel päevadel, tulgu taevast või pussnuge. Paned selga oma tibukollase kudumi või seeliku ja särad hommikust õhtuni ja õhtust hommikuni. Oled päike. Iseendale. Ja teistele.

Mul on kollaseid asju vähe… Üks siidisall, ühed päevitusriided ja vöö ning sellega olen

Foto: osta.ee 
Foto: osta.ee Foto: osta.ee

seni ka piirdunud. Olen oma eelarvamuse ja isegi pisikese pelglikkuse kollase suhtes endas maha surunud ja algaval kevad-suve hooajal lasknud asjadel ise enda juurde tulla. Nii on mu kappi tee leidnud üks kollane puhv-seelik ja nahktagi.  

Foto: osta.ee 
Foto: osta.ee Foto: osta.ee

Puhv-seeliku kavatsen sobitada beeži topi ja kontsakingadega. Nahktagile leian rakenduse alati, kuid üks komplekt on selgelt silme ees… Kuna olen vaimustuses hetkel kuumadest 70-ndatest, siis kannan oma uut kollast nahktagi alt laienevate ehtsate vintage Levise teksade ja pruunide platvormkingadega. Ja otse loomulikult kuuluvad sinna komplekti veel ülisuured kergelt läbipaistva klaasiga päikeseprillid.

Sulle aga soovitan – ole päike! Mõnusat säramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles