Viis asja, mida mees teeb vaid armastatud naise heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kolumnist Kevin kirjutab Elite Dailys sellest, et on teatud asjad, mida mehed teevad vaid oma armastatud naiste jaoks. 

Järgnevalt on välja toodud viis asja. Mõtle oma suhtele ja analüüsi, kas oled neid märke tähele pannud. Kui jah, siis võid end väga õnnelikuks naiseks pidada.

1. Mees kuulab vaid seda naist, keda ta armastab

Kui räägid oma mehega ja märkad, et tema mõtted – ja võib-olla ka pilk – on läinud ekslema, siis see pole kuigi hea märk. «Kui mees tõesti armastab sind, siis ta pühendab sulle jäägitult oma tähelepanu ja iga vestlus sinuga peaks olema tema jaoks oluline,» leiab Kevin. Mees, kes sind armastab, kuulab ja kuuleb sind, ta võtab sinu nõuandeid kuulda ning kui vaja, annab su mõtetele tagasisidet.

2. Mees vaidleb vaid selle naisega, keda ta armastab

Kevin väidab, et kui mees on nõus sinuga vaidlema, siis see on teie suhte jaoks väga hea märk. See tähendab, et ta hoolib sinust. «See näitab, et ta näeb suhtes midagi, mis tema jaoks parasjagu ei toimi ja selle asemel, et minema kõndida, on ta valmis proovima asju parandada,» selgitab ta ja lisab, et vaidlemine on märk, et mees tahab sinuga koos olla. 

Samas tasuks teada, et sage vaidlemine pole kunagi hea. «Kui ta vaidleb sinuga kõige üle, siis see näitab, et ta tahab, et asjad oleksid tehtud tema äranägemise järgi või siis ei sobi te kaks üldse kokku,» märgib Kevin. Pea siis meeles, et vaidlemine on hea, aga kui sellest saab teie argipäev, siis tasuks suhe lõpetada.

3. Mees muudab oma meelt ainult selle naise pärast, keda ta armastab

Mehed võivad vahel üsna kangekaelsed olla. Armastus ja austus käivad teatavasti käsikäes. Kui mehe jaoks on teie suhe puhtalt füüsiline, siis ta ei kavatse sinu mõtteid arvesse võtta. Põhjuseks on see, et ta lihtsalt ei armasta sind. Kui tal on aga sinu vastu tunded, siis ta on valmis leidma kompromisse, et sind õnnelikuks teha. 

4. Mees võitleb vaid selle naise nimel, keda ta armastab

Ükski mees ei kavatse võidelda ajutise suhte pärast. Mees teab, millal on suhe ajutine ja millal on tegemist millegi tõsisemaga. Kui ta armastab sind, siis ta on valmis sinu eest ka võitlema. «Mees, kes sind armastab, ei võitle ainult sinu pärast, ta võitleb sinu eest ja sinuga koos olemise nimel,» kirjutab Kevin.

5. Mees teeb kõike selle naise nimel, keda ta armastab

Kui mees on tõelist armastust kogenud, siis ta teab väga hästi, kui hinnaline ja haruldane see võib olla. Mees on lausa võitmatu, kui teda toetab naise siiras armastus. «Kui sind ootab ees tähtis sündmus, siis ta toetab sind. Kui sul on tööl oluline koosolek, siis ta aitab sul valmistuda ja uurib hiljem, kuidas sul läks. Sellised pisiasjad on tema jaoks loomulikud,» leiab Kevin. Kui ta armastab sind, siis oled sa tema jaoks maailma kõige tähtsam inimene. Ja kui sa oled juba nii kõrge staatuse saavutanud, siis ta teeks sinu heaks kõike. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles