Mille kohta mehed esimesel kohtingul valetavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vaevalt siinne jutt üllatusena tuleb, kuid parem täpset tõenäosust teada: kui kolmest kaks meest hoiduvad esimesel romantilisel kohtamisel luiskamisest, siis iga kolmas püüab end paremaks rääkida.

MyCelebrityFashion.co.uk läbiviidud küsitlus 1672 vastajaga näitas, et 32 protsenti meestest ei suuda esimesel korral naisega välja minnes päris ausaks jääda ning püüavad endast meeldivama mulje jätta, vahendas geniusbeauty.com.

Tavalisemad valed on samuti üsna etteaimatavad:

1. Umbes 47 protsenti udujutust hõlmab tööd – meestel on kiusatus enda positsiooni ettevõttes, kus töötatakse, tähtsamaks rääkida ning vahel endi ametikohana nimetada tööd, mida vaid ihaldatakse.
2. Ligi 38 protsenti valedest seostuvad eelnevate paarisuhetega. Mehed kipuvad enda varasemate partnerluste arvu jutus vähendama.
3. Neljandlik valedest on sellised, kus edvistajad endile mõne põneva huviala juurde mõtlevad.
4. 19 protsenti hämamisest käib autode kohta – kulunud meeste trikk muljet avaldada.
5. Elamistingimusi puudutab 12 protsenti valedest – eelistatakse välja näidata, et elatakse omapäi.

Arusaadav, et paljud ei tunne end esimesel kohtingul ehk kõige vabamalt, kuid kas seepärast tasub väljamõeldisi rääkida? Valel on ikkagi lühikesed jalad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles