Jennifer Aniston paljastas, kuidas saada kadestamisväärseid juukseid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: Chris Pizzello/AP

Jennifer Anistoni peetakse üheks kaunimaks ja stiilsemaks näitlejannaks. Lisaks sellele, et ta on andekas näitleja, paistab tal ka kõik muu väga hästi välja tulevat ja ta näeb alati veatu välja. 

Kuulus Racheli soeng (AP)
Kuulus Racheli soeng (AP) Foto: Chris Pizzello/AP

Seriaalis «Sõbrad» mängis Aniston tegelast nimega Rachel. Rachelil oli üks asi, mis teda teistest tegelastest populaarsemaks tegi: tema soeng. Anistoni tolleaegne soeng oli lausa nii menukas, et väga paljud naised läksid juuksurisse ja palusid «Racheli soengut», kirjutab Elite Daily.

Mis on Anistoni kaunite kiharate saladus? Mida ta teeb, et tema juuksed on alati laitmatult säravad ja kaunid? Aniston paljastas hiljuti antud intervjuus oma saladused.

«See, mida sa oma kehale pakud, paistab välja sinu juustest ja küüntest,» sõnas Aniston. «Seetõttu ma usun, et toitumine on väga oluline. Ja kui sa ei joo piisavalt vett, siis su juuksed ja nahk reedavad seda.» Aniston usub, et just juuksed ja nahk ongi esimesed, mis paljastavad, millises seisus on inimese tervis.

Näitlejanna jagas ka, mida ta süüa armastab, et tema juuksed ja nahk oleksid ilusad. «Avokaado on kahtlemata imeline. Kõik toiduained, milles on kasulikke rasvu – nagu pähklid ja avokaado – ning puuviljad. Lõunaks või õhtusöögiks tuleks alati süüa palju rohelist. Ja ka ube,» soovitas Aniston.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles