TFW: OTSE MOELAVALT! Ketlin Bachmanni moe-show ja kommentaarid

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ketlin Bachmann näitas oma värskes kollektsioonis, et originaalset, tugevat ja tõsiseltvõetavat moodi saab luua ka mängurõõmu tundes. «Ei pea võtma moodi nii kohutavalt tõsiselt,» arvab moelooja. «Sel korral lasin end vaimustuda kõige ehtsamast lapsikusest nii koloriidis kui detailides.»

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub

Ketlin Bachmanni värviküllane kollektsioon mõjus kui lõbus päikesekiir Tallinn Fashion Week'i moetaevas. Kiirtest peakatted, stiliseeritud  taevatähtedega üle külvatud õhtukleidid ja otse guašikarbist pihta pandud kirkad toonid. Ei puudunud ka Ketlini signatuurtehnikas plisseerkaunistused, üksnes erksamalt kui kunagi varem.

Foto: Erlend Štaub

Vallatut värvirõõmu täiendasid süüdimatult sädelevad pikad seelikud, kuid kõik see kokku ei mõjunud sugugi ülepakutuna. Vastupidi - tundus tasakaalustatud ja läbimõeldud. Ketlinile omane sügavus käsikäes kergelt mässulise pungilikkusega keeras ka naiivse algupäraga temaatikale sisse mõnusa, isikupärase twisti. Ketlini loomingus olid esindatud ka modernse õhtumoe alternatiivsed hetkesoosikud maailmas - pahkluupikkusega galakleidid.

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub

Finaalis aga sulpsasid kleitidele rõõmsad hõbedased kalakesed. Ütleme nii, et Ketlinilt, kes on meid varem kostitanud luigemotiivide ja isegi moekate kärbestega, oskame seda juba oodata. Aga kui tegu oleks esmakollektsiooniga, ununeks üllatusvaimustusest suu lahti nii mõnekski ajaks ning aplaus aina kestaks.

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub
Ketlinile omane sügavus käsikäes kergelt mässulise pungilikkusega keeras ka naiivse algupäraga temaatikale sisse mõnusa, isikupärase twisti.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles