Video: probleemid, mida mõistavad vaid suurte rindadega naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Pelas.
Lindsey Pelas. Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Cosmopolitan tegi koostöös Instagrami-staari Lindsey Pelasega video, milles on välja toodud 11 tüütut probleemi, mis on tuttavad kõigile suurte rindadega naistele.

Pelas, kel on üsna märkimisväärne dekoltee, näitab videos, kuidas üks või teine üsna tavaline asi võib suurte rindadega naistele tõelist peavalu valmistada.

Esiteks valmistab probleeme näiteks kummardamine. Pelas ütles, et kummardades peab rinnakas naine hoidma oma rindu – või «tüdrukuid», nagu tema neid nimetab –, et need pluusi sellest välja ei vajuks.

Teine tüütu probleem on see, et suurte rindadega naine näeb peaaegu igas riietuses vulgaarne välja. Sul võib seljas olla T-särk või pidulik kleit – rinnakas naine võib Pelase sõnul igas riietuses kogemata meenutada pornostaari.

Veel üks probleem, mis on kõigile rinnakatele naistele tuttav: nööpidega särgid. Millegipärast kipub olema nii, et kui ülevalt ja alt on kerge nööpe kinni panna, siis rindade kohalt hakkab pluus kiskuma ja nööpide vahele jäävad inetud vahed.

Pelas tõi välja ka selle, et suurte rindadega muutub trenni tegemine üsna ebamugavaks. Pole vahet, millist trenni sa teed, rinnad võivad üles-alla hüpata ja see tõmbab alati meeste tähelepanu. Pelas lausus, et isegi, kui treenid suuremate raskustega kui mees, ei suuda ta oma pilku su dekolteelt pöörata.

Üle ega ümber ei saa ka õige rinnahoidja leidmisest. Kui rinnahoidja on ümbermõõdult sulle paras, siis võid üsna kindel olla, et rinnahoidja korvid on sinu rindade jaoks väikesed. Sama keeruline on ka õige spordirinnahoidja leidmine.

Rinnakad naised teavad sedagi, et rinnad higistavad. Pelas tunnistas, et tema laseb deodoranti ka rindade vahele, et vältida ebameeldivat higilõhna, mis võib sealt tulla.

Leidub neidki, kes on veendunud, et suured rinnad on alati võltsid. «Miks sa lasid rinnad nii suureks teha?» on küsimus, mis on Pelasele hästi tuttav. 

Suurte rindadega võib ka aksessuaaride valimine osutuda tõeliseks väljakutseks. Näiteks ei soovita Pelas kanda pikki kaelaehteid, sest need kipuvad rindade vahele kaduma. 

Pelas tunnistas, et tema jaoks on probleemiks ka see, et toidujäänused kipuvad rindade vahele kukkuma. Ta leidis, et peaks ehk süües põlle kandma, kuid kahtleb, et leiaks nii suure põlle, mis tema rinnad ära kataks.

Suurte rindadega naistel on keeruline kanda selliseid kotte, mille rihm on rinnal risti, sest kotirihm kipub kahe rinna vahele takerduma. Ka turvavöö, mis on rinnal risti ja surub rindadele, võib tekitada suurte rindade puhul palju ebamugavust. 

Video lõpus toob naine välja ka ühe olulise boonuse: suurte rindade vahele saab nii mõndagi ära peita!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles