TFW: OTSE MOELAVALT! Iris Janvieri moe-show ja kommentaarid

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iris Janvier tõi kevadisel Tallinn Fashion Weekil lavale täiesti uue ärirõivaste suuna - Iris Janvier Business. Kui nüüd kerkivad silme ette rangetes kostüümides konservatiivsed daamid, siis eksite rängalt! Lavale marssis armee julgeid, põnevalt riietatud ja veelgi põnevamalt stiliseeritud kaasaja maailma amatsoone, kes südamerahus kihutavad tööle elegantses kleidis, mida täiendavad nahkpüksid ja tossud. VAATA VIDEOT!

Foto: Erlend Štaub

FOTO: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK

Milline on kaasaja äridaam? Iris Janvieri nägemuses on ta väga kosmopoliitne, tempokas ja iseteadlik naine. «Julgustame kõiki meie komplekte stiliseerima julgelt ja ekstravagantselt,» soovitas Merje Kruus Iris Janvieri bränditiimist. «Elutempo on nii kiire, et tossud kleidi juurde on väga hea mõte tegelikult,» lisas Natalie S. Korovina. Hoogsa disainiga rõivaid täiendasid Birgit Skolimowski spetsiaalselt kollektsiooni juurde kavandatud ehted, elemendid liitis meisterlikult modernseks tervikuks stilist Anu Lensment.

Lavale marssis armee julgeid, põnevalt riietatud ja veelgi põnevamalt stiliseeritud kaasaja maailma amatsoone
Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Tallinn Fashion Week 2016 kevad keeb ka reedel, 25.03

18.00 Katrin Aasmaa, Perit Muuga, 19.30 Raivo Holm 21.00 Embassy of Fashion

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles