Ruby Rose: ma olen alati olnud poisitar

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejatar Ruby Rose
Näitlejatar Ruby Rose Foto: PA Wire/PA Images / Scanpix

Austraalia päritolu imekaunis näitlejatar Ruby Rose usub, et mood on muutumas aina vabamaks ja vabastavamaks. «See pole oluline mitte minuvanuste inimeste jaoks, asi on nooremas generatsioonis,» selgitab näitlejanna. «Nad on endas ebakindlad ning otsivad pidevalt eeskujusid, et leida enda identiteeti.»

Ruby Rose on rahul, et mood pole enam nii karmilt soos kinni. «Tänu sellele saab noorem põlvkond olla, kes nad soovivad olla. See on väga vabastav!»

Ruby kasvas üles «poisitarina» ning teda on seetõttu palju kritiseeritud. «Ma olen alati olnud poisitar, aga mul on päevi, mil ma riietun rohkem naiselikult, teistel päevadel eelistan ma maskuliinsemat vaibi,» vahendab Female First. «Ma olen seda alati teinud, aga nüüd mõistan ma palju paremini, miks ma seda teen. Kui inimesed varem mind tänaval peatasid ja ütlesid, et ma riietun nagu kutt, ajas see mind segadusse. Need märkused pugesid mulle naha alla. Aga nüüd me murrame piire ning naissoost eeskujudel on lubatud riietuda androgüünsemalt.»

Ruby usub, et igaüks peaks riietuma vastavalt sellele, kuidas ta soovib end väljendada. «Ma luban endal riietuda vastavalt oma identiteedile, mitte vastavalt sellele, kuidas inimesed arvavad, et ma peaksin riietuma. See on teinud mind õnnelikuks ja enesekindlaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles