Anne Veski: olen lihtne inimene

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loeb vaid see, et laul meeldib:  Anne Veski tunneb rõõmu, et inimesed hakkavad mineviku taagast vabanema.
Loeb vaid see, et laul meeldib: Anne Veski tunneb rõõmu, et inimesed hakkavad mineviku taagast vabanema. Foto: Artur Sadovski

Eesti kõigi aegade tuntuim-edukaim poplaulja Anne Veski (54) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et kui läheb esinema või kuhugi, kus teda võidakse pildistada, siis muudab end «kaubanduslikuks», muidu on aga tavaline lihtne inimene.
 

Kes valmis kas või dressipükstes maja ees lund viskama… «Loomulikult. Kas just dressipükstes, aga ni,i et mul mugav on. Milleks veel jõusaali minna, kui ma võin sama trenni kodus lund visates ära teha. Siin ju naabrid teavad niikuinii, milline ma välja näen.»

Moskvas kehtivad aga tema sõnul teised reeglid - näiteks Pugatšova ja Kirkorov põrutavad kohe Iisraeli poole, kui kintsus kapillaar lõhkeb või sõrm valutab. Samas lisas Anne Veski, et tema teeb Moskvas oma töö ära ja tuleb Eestisse tagasi, kus teda pole keegi hommikust õhtuni piiranud ega taga ajanud. «Ja mul pole õigust otsustada, kuidas nemad seal oma privaatsust kaitsevad.»

Anne ise sõidab näiteks Tallinnas ühe odavama, Oberst taksoga ega pelga vajadusel ka Säästumarketisse sisse astuda (tehes tavaliselt oma ostud siiski Rocca al Mare keskuses).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles