Kolm levinud viga, mida naised magamistoas teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastad enda partnerit ja seega eeldad, et ta on seksi puhul algatajaks, kuid oled kunagi ka mõelnud, mis osa on sinul ja kuidas saaksid teie intiimsuhet elavdada?

Seksuoloog ja pereterapeut Jane Greer sõnas sel teemal rääkides, et on kolm viga, mida naised tavaliselt magamistoas teevad, kirjutas galtime.com.

Mõnusad riided

Mugavates pikkades öösärkides ja pidžaamades on küll väga mõnus magada, kuid kallima või abikaasa jaoks pole neist midagi vähem erutavat. Kui soovid intiimelule särtsu lisada, vali ööriieteks seksikad rinnahoidjad või öösärk, mis on ühteaegu nii võrgutav kui mugav ning partnerile erutav.

Ohjade haaramata jätmine

Ära jää ootama kutset tantsule, mis tähendab, et võta juhtimine enda kätesse. Alati ei pea armatsemist algatama partner. Juhata kallim ise voodisse ning leiate sest mõlemad rahuolu.

Kriitika

Seda tuleks iga hinna eest vältida. Mitte miski ei tõmba armsama tuju rohkem alla, kui etteheited voodis. Igati erutav on aga, kui annad teada, mida ta võiks sulle naudingu pakkumiseks teha.

Seega ütle talle, mis sulle meeldib, kanna seksikat ööpesu ning mis kõige tähtsam – haara ohjad enda kätte, et teie intiimelule uut hoogu anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles