Oluline märk, et teie suhe jääb püsima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad teada, kas sinu praegune suhe kestab veel pikka aega? Värske uurimus paljastas ühe tähtsa asja, mis võib määrata suhte pikkuse.

Stanfordi ülikooli sotsioloog Michael Rosenfeld viis läbi uurimuse, millest selgus üsna loogiline tõsiasi: mida kauem on paar koos, seda suurem on tõenäosus, et nad jäävad kokku elu lõpuni. Ent aeg pole see, mis määrab paarisuhte pikkuse, vaid hoopis erinevad raskused ja kogemused, mida paar peab aja jooksul üle elama, kirjutab Elite Daily.

Pole vahet, kas oled hetero- või homoseksuaalses suhtes, Rosenfeldi uurimus näitas, et mida kauem suudavad inimesed teineteise kõrval olla, seda tugevamaks muutub nende suhe. Uurimusest selgus seegi, et abielupaarid jäävad tõenäolisemalt kokku kui need, kes pole abielus. 

Loomulikult tuleb arvestada ka seda, et iga suhe on erinev ja pole ühte kindlat reeglit, mis kinnitaks, et sa oled leidnud oma eluarmastuse. Ent kui uskuda Rosenfeldi uurimuse tulemusi, siis tuleb olla vaid kannatlik ja rasketel hetkedel oma kallimale tuge pakkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles