Vaata: maailmameister Julia Beljajeva unistab ilustuudio avamisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlane Julia Beljajeva
Sportlane Julia Beljajeva Foto: Facebook

Eesti vehkleja ja maailmameister epeevehklemises, Julia Beljajeva, lõpetas kosmeetiku ja jumestaja intensiivkursuse

"Lõpetasin Tartu Iluravi rahvusvahelises erakoolis kosmeetiku ja jumestaja intensiivkursusesse," rääkis kaunis Julia Beljajeva, et on väga rõõmus, et sai osaleda sellisel kursusel.

"Ilumaailm on huvitanud mind juba varem, kuid nüüd mul avanes võimalus end siduda sellega lähemalt. Muidugi ainult sellest diplomist ei piisa. Seega kui vähegi on aega ja võimalust, võtan lisaks mitmeid täiendkoolitusi: soengud, kulmud, jumestus."

Nagu spordis, teeb ka selles valdkonnas harjutamine meistriks: "Loodan, et tulevikus saan teha tööd just iluvaldkonnas ja miks mitte avada ka oma ilustuudio. Eks aeg näitab! Esialgu on see vaid mõtetes ja kaugemas tulevikus. "

Praegu on naisel esikohal loomulikult sport. "Sellele soovin pühenduda 100% ja seega hobideks aega ei jää. Seda enam, et käimas on Olümpia-aasta, mis tähendab väga tihedat graafikut ja maksimaalset treeningutele ja ettevalmistustele pühendumist."

Jõudu ja jaksu toimekale naisele!

Julia tegemistel saab silma peal hoida tema Facebooki fännilehel.

Kuigi ilu on vaataja silmades, oskan ma seda ilu nüüd veelgi paremini esile tuua :)

Posted by Julia Beljajeva on Thursday, 17 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles