Viis head nõuannet, kuidas tuua suhtesse rohkem õnne

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Täna on lisaks kevade algusele ka rahvusvaheline õnnelikkuse päev. Me kõik tunneme negatiivseid emotsioone ja elu ei olegi alati kerge, aga ka ülemäärane õnneotsing võib olla ebaterve. Kui sa arvad, et vaid üht või teist saavutades saad olla õnnelik, ei lase see sul hetkes elada.

Female First annab nõu, kuidas oma suhetesse rohkem õnne juurde «süstida».

  1. Naerata! Naerata endale peeglis ning tunned, kuidas juurde voolab enesekindlust ja enesearmastust. Naerata ka oma partnerile – naeratuse võlujõud on hämmastav!
  2. Naera. Oma partneriga koos, mitte tema üle. Vaadake koos lõbusat filmi ning meenutage toredaid aegu, mis te koos olete veetnud.
  3. Seksige. See mitte ainult ei tugevda teievahelist füüsilist sidet, vaid aitab ajus vabaneda ka õnnehormoonidel.
  4. Looge mälestusi. Minge rattaga sõitma või seiklema, põgenege koos kinno või minge välja õhtustama. Hoidke käest kinni ning tõenäoliselt ei pea te nii tehes endale meelde tuletama selle nimekirja esimest kolme punkti.
  5. Olge spontaansed. Võtke hetke ajel ette midagi toredat, olgu see hommikune jalutuskäik või suvalisele bussile hüppamine, et näha, kuhu see viib.

Tasub meeles pidada, et õnn on ainult sõna. Kontseptsioonina on see üks võimalikest viisidest üht tunnet kirjeldada, aga teinekord on kirjeldamise asemel lihtsam tunda ja kogeda, ilma silte külge panemata. Lase ootustest ja eeldustest lahti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles