Stressikohvikus jagatakse nippe, kuidas olla õnnelik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kevadisel koolivaheajal on noored oodatud osa võtma Energia Avastuskeskuses toimuvast terviseteemalisest loenguõhtust «Stressikohvik», kus räägitakse pingete ja stressiga toimetulekust ning pakutakse maitsmiseks toiduaineid, mis teevad targaks, õnnelikuks ja ilusaks.

21. märtsil algaval koolivaheajal korraldab Tallinna spordi- ja noorsooamet terviseteemalise nädala, mille fookuses  on noortele suunatud tervist edendavad ettevõtmised. Kavas on nii praktilised loengud kui ka sportlikud üritused, eesmärgiga jagada kasulikke nippe ja nõuandeid, kuidas tõsta teadlikkust oma tervislikest valikutest, parandada seeläbi enesetunnet ja suurendada postitiivset energiat.   

21. märtsil leiab kell 18.30 Energia Avastuskeskuses aset intrigeeriva pealkirjaga loenguõhtu, mil nimeks «Stressikohvik», kus serveeritakse nippe, maitseelamusi ja palju muudki! Kohvikus saad suhelda sõpradega ja olla aktiivne sotsiaalmeedias – kõik on nagu päris kohvikus, kuid kõhutäite asemel pakutakse seekord positiivset energialaengut kevadväsimuse ja koolistressi vastu.

Koos tunnustatud spordipsühholoogi Kristel Kiensiga tehakse loengus üheskoos mõnusaid harjutusi ja maitstakse toitumisnõustaja Kristel Uibo maitsvaid hõrgutisi. Lisaks  saab nautida vaatemängulisi toidukatsetusi, mida viib läbi Energia Avastuskeskuse füüsik-pedagoog Marko Reedik.

Üritusest osavõtt on tasuta. Rohkem infot ürituse kohta leiad Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles