Mees koges omal nahal, kuidas naisi tutvumisportaalides koheldakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Koomik Sy Thomas on aastaid tutvumisportaale kasutanud, kuid ta pole veel selle ühe ja erilisega tutvunud. Thomas rääkis, et ta üritab sageli naistega juttu alustada, kuid vastuseid saab ta üsna vähestelt.

Sellest ajendatult otsustas mees vastu võtta tõelise väljakutse: ta teeskles naist ja tegi omale tutvumisportaali konto kasutajanimega Simone. Thomas ütles, et tema eesmärgiks oli võtta õppust teistelt meestelt ja näha, kuidas nemad naistele lähenevad, vahendab Cosmpolitan.

Kahjuks ei läinud eksperiment päris nii, nagu mees lootis. Selle asemel, et sookaaslastelt midagi õppida, sai Thomas omal nahal tunda, millega naised peavad tutvumisportaalides pidevalt kokku puutuma.

Simone sai kolme päevaga meestelt lausa 400 sõnumit. Thomas tunnistas, et naisena oli ta tutvumisportaalis palju edukam kui mehena. Sõnumid olid näiteks sellised: «Kui sa oleksid pesumasin, siis ma paneks oma räpase laadungi sinu sisse», «Kas sa oled sigaret? Sest sa oled põletavalt kuum ja ma tahaksin su tagumise otsa endale suhu pista», «Ja mina veel arvasin, et modelliagentuuri ja ööklubide omanikuna ma tean, millised on seksikad naised. Ilmselgelt enne tänast ei teadnud» jne.

Thomas tunnistas, et paljud sõnumid olid sellised, mida ükski mees ei julgeks naisele näiteks baaris öelda. Miks arvavad siis paljud mehed, et telefoni vahendusel on selliseid asju öelda normaalne?

«Parimad sõnumid olid need, mis olid siirad ja kenad, need mõjusid kõige enam,» ütles mees. «Ma usun, et just seda hakkan ka ise edaspidi rohkem kasutama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles