Vaata pilte: naine tegi sünnitust oodates endale täismeigi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine, kes on sünnitanud, teab, et sünnitus võib kesta tunde. Mõni naine ootab niisama, mõni loeb raamatuid, mõni vaatab telerit. New Yorgi meigikunstnik Alaha Karimi otsustas aga end hoopis meikida.

Karimil oli kaasas terve meigikohver ja tema õde jäädvustas selle, kuidas naine tegi omale täismeigi. Pärast sünnitust on tehtud ka mõned fotod, kus meigikunstnik hoiab oma vastsündinut süles, kirjutab Refinery29.

Pildid on Instagramis tohutult menukaks saanud. Kuigi enamasti on vastukaja positiivne, leidub neidki, kes kritiseerivad Karimi tegevust. «Mõni ütles, et ma olen idioot, sest tahtsin sünnituse ajaks meigitud olla,» ütles Karimi. Ta selgitas, et küsis eelnevalt oma arstilt, kas ta võib end oodates meikida. Karimi sõnul oli see ainuke võimalus, kuidas viia oma mõtted valult mujale.

«Sünnitus ei pea olema halb või valulik kogemus, tehke seda oodates midagi, mida armastate! Kui arst annab veel oma nõusoleku ka, siis pole teil ühtki takistust,» sõnas värske ema. 

A photo posted by @makeupbyalaha on

A photo posted by @makeupbyalaha on

A photo posted by @makeupbyalaha on

A photo posted by @makeupbyalaha on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles