Mehed paljastavad, milliseid seksinippe nad enam kunagi proovida ei taha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mehed võivad omavahel suurustledes jagada seksinippe pea kõigile, kes kuulata viitsivad. Enamasti põhinevad need võtted sellel, mis oli mõnele naisele meeltmööda. Mis mõjub hästi ühele paarile, ei pruugi aga toimida teises olukorras juba sel lihtsal põhjusel, et naised on erinevad.

Women’s Health uuris meestelt, milliseid seksinippe on nad ise järele proovinud ja kogenud, et need ei ole hea mõte.

«Kui ma olin noor, oli mul probleem enneaegse seemnepurskega. Mu vanem vend soovitas kasutada Anbesoli, suuvalu tuimestavat kreemi, mida tuli määrida peenisele, et mul kohe ära ei tuleks. Vend ütles, et kui peenis on tuim, siis suudan ma kauem vastu pidada. Kui ma seda proovisin, siis oligi mu peenis õnneks täiesti tuim, aga kõva. Kahjuks panin ma neiu sisse samad näpud, mida kasutasin hetk varem peenise määrimiseks, nii et ka tema muutus täiesti tundetuks. Lõpuks me ei seksinudki.» - Scott P.

«Mu hea sõber on väga emotsionaalne tüüp ja tema soovitas mul seksi ajal partnerile otse silma vaadata, et tekiks parem klapp. «See teeb teid lähedasemaks,» ütles ta. Ta vist rääkis midagi hingedest ka, kui ma ei eksi. Igal juhul, järgmine kord kui ma seksisin, siis keskendusin iga hinna eest silmsidele. See tundus väga ebamugav, sest tüdruk üritas igal võimalikul moel mu pilku vältida.» - Brent F.

«Minu sõber proovis koos oma naisega kasutada seksimisel sõõrikut (jah, päris sõõrikut). Mees pani selle oma peenise ümber ja naine tegi talle seda süües suuseksi. Neil läks sellega hästi, aga kui me seda naisega järele proovisime, siis sattus tuhksuhkur igale poole ja kõik hakkas kleepuma. Mulle ei meeldinud see, et pidin vahepeal end pesemas käima.» - Josh H.

«Kursusekaaslane soovitas mul pista näpp seksi ajal naise taguotsa. Proovisingi seda järgmine kord, kui asjaks läks, mille peale tuiskas naine voodist välja ja vaatas mulle õudusega otsa. Mina omalt poolt soovitan enne küsida, kui midagi sellist teha.» Phil S.

«Kaks sõpra rääkisid, et naistele meeldib, kui neile ulakaid küsimusi esitada. Näiteks: «Jaa, see meeldib sulle, eks ju?» Tuleb välja, et nende puhul toimib see hästi. Aga kui ma oma naiselt vahekorra ajal küsisin, kas talle meeldib mu peenis, vaatas ta mind üllatunult ja küsis: «Misasja?» - DJ T.

«Mu keskkooliaegne sõber rääkis, et üks tüdruk oli kord avaldanud soovi, et mees teda seksi ajal kägistaks. Vahel olin oma tüdrukut juustest tõmmanud ja see talle meeldis. Seepärast küsisin talt eelmängu ajal, kas ta tahaks, et ma teda kägistaksin. Peale selle et ta keeldus, süüdistas ta mind ka petmises, sest arvas, et olen maganud naistega, kellel meeldib kägistamine. Täielik läbikukkumine!» - Michael K.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles