Viis märki, et te peate lahku minema

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Teinekord kardavad inimesed suhet lõpetada. Peljatakse üksiolekut ning seda, mis võib pärast lahkuminekut juhtuda.

News.com.au küsis nõu doktor Goldsteinilt, kes on seksuoloog ja suhteekspert. Millal aru saada, et suhe on hukule määratud?

1. Te ei viitsi probleemide lahendamisega tegeleda. Mõnikord on probleemile ilmselge lahendus, aga kumbki teist ei viitsi midagi olukorra parandamiseks ette võtta. Kui asjad ei lähe hästi, peate te neid parandama või lahku minema.

2. Te tülitsete pidevalt ja ei jõua kuhugi. Tülitsemine on eluterve, aga kui te pidevalt kaklete ühe ja sama asja üle ning ei jõua kuhugi välja, on aeg asjad ümber hinnata.

3. Te olete suhtest tagasi tõmmanud. Kas teie partner hoiab emotsionaalselt või füüsiliselt eemale? Sageli inimesed mõistavad, et oleks aeg suhe lõpetada, kuid ometi ei tee seda.

4. Hellusepuudus. Te olete jõudnud punkti, kus te olete lihtsalt sõbrad. Te ei suudle ega kallista enam. Aga olge siis ometi sõbrad, te ei pea selleks suhtes olema.

5. Te ei seksi enam. Me ei peaks suhteid hindama selle põhjal, palju või vähe me seksime, aga kui teie suhtest on kadunud kirg, on asjad halvasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles