Tallinn Fashion Week esmakordselt kevadel

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALLINN FASHION WEEK. Embassy of Fashion Show, reedel kell: 21.00
TALLINN FASHION WEEK. Embassy of Fashion Show, reedel kell: 21.00 Foto: Tanel Veenre

Algava nädala neljapäev-reede tasub reserveerida kohaliku moekunstiga tutvumiseks, TFW on selleks päris kindlasti parim võimalus. Seni oleme moedoosi saanud vaid sügiseti, kuid esimest korda astume maailma moerütmiga ühte sammu ja moenädal toimub ka kevadel. Uus on ka toimumispaik – Kultuurikatla Blackbox muutub kaheks päevaks moekunsti fookuspunktiks linnas. Lavale jõudev ilu pole üksnes vaatamiseks, vaid mõistagi kandmiseks – värske loominguga saab lähemat tutvust teha ekstra moenädala ajaks lahti popsavas disainerite pop-up-poes Rocca al Mare kaubanduskeskuses, mis on avatud 23.–27. märtsil.

Foto: Tanel Veenre

Neljapäeval, 24. märtsil näitavad moodi Althea ja Denim Dream (kl 18), Piret Ilves ja Iris Janvier (19.30) ning Liina Stein (kl 21).

Reedel, 25. märtsil toovad oma kollektsioonid lavale Katrin Aasmaa ja Perit Muuga (kl 18), Year by Raivo Holm ja Mammu Couture (19.30).

Moenädala krooniks on Embassy of Fashioni disainerite Ketlin Bachmanni, Riina Põldroosi ja Aldo Järvsoo suurejooneline kolmik-show (kl 21). Samas tuleb esmaesitlusele ka Tanel Veenre uus kõrvarõngaste seeria «Pantone Flies».

«Meie kevadkollektsioon tuleb värviline ja helge, tõeline energiapuhang,» lubab moelooja Aldo Järvsoo publikule kirkaid moeelamusi.

«Kollektsioon tuleb hele, delikaatsetes murtud toonides, kuid erksate aktsentidega. Üllatuseks tuleb väga eriline stilistika, kindlasti saate ideid, kuidas moerõivaid kombineerida ja vabamalt kanda,» räägib Iris Janvieri brändi tiim.

Olgugi kohaliku moemaastiku kaalukaim sündmus, on Tallinn Fashion Week kõigile huvilistele avatud. Pole suletud uksi ega nägudekontrolli, osta vaid pääse piletilevist ja punane vaip rikkalike moedessertidega on sinu päralt! Programmi ja palju kasulikku infot leiad estonianfashion.eu.

Foto: Tanel Veenre
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles