Eesti Muusikaauhinnad 2020

Itaallaste trühvlimaagia Tallinnas

  • Itaalia trühvlikasvatajate pere korraldas Tchaikovskys trühvliõhtusöögi.

Enne trühvliõhtusööki Tchaikovskys: (vasakult) peakokk Vladislav Djatśuk, Angellozzi trühvlikasvatuse peremees Emidio Angellozzi, tema tütar Vanda ja Itaalia trühvlikokk Paolo Antinori. Liual on haruldased valged trühvlid.

FOTO: Jaanus Lensment

Trühvlid on kogu meie elu, ütleb Itaalia trühvlikasvatajate Angellozzide perekonna pea Emidio Angellozzi, kui Tallinnas Tchaikovsky restoranis enne trühvliõhtusööki valged trühvlid kilepakist välja võtab. Need on tõelised seeneaarded, mille kilohind jääb nelja kuni viie tuhande euro kanti.     

Tellijale

Itaalia trühvlikasvatajate Angellozzide pere tutvustas Tallinnas Tchaikovsky restoranis oma seeneaarete hingeelu. Peakokk Vladislav Djatśuk koos Itaalia kolleegi Paolo Antinoriga valmistasid trühvlitest mitmekäigulise õhtusöögi, kus ka magustoidu maitset täiendas valge trühvel. 

Tagasi üles