Emma Watson tunnistas, mis on temas ebakindlust tekitanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson.
Emma Watson. Foto: SCANPIX

Emma Watson on paljudele noortele naistele eeskujuks ja ta jätab alati väga enesekindla ning tugeva mulje. Ent temagi on kõigest inimene ja teda kimbutavad samad probleemid, mis teisigi. 

Watson andis hiljuti ajakirjale Esquire intervjuu, kus ta tunnistas, et mõni aasta tagasi kimbutas teda ebakindlus. Kui ta oli 21-aastane, painas teda ebakindlus ja ta oli enda suhtes väga kriitiline. «Märkasin, et mulle ei meeldi see, kui sõbrad minust pilti teevad ja see teema ajas mind mõne inimesega täitsa tülli,» meenutas noor näitlejanna.

«Mõtlesin endamisi, miks see mind nii väga häirib? Miks ma tunnen ebakindlust? Ühel hetkel taipasin, et põhjuseks on see, et ma ei suutnud leppida nende fotodega, mis minust ajakirjades olid. Võrdlesin end tavaelus sellega, mida ma nägin neil fotodel ja... ma lihtsalt ei suutnud nende fotode vääriline olla.» See pani teda mõtlema, et kui tema nii tunneb, siis mida peaksid tundma kõik ülejäänud naised, kes pole saanud osaleda uhketel pildistamistel ja kelle heaks pole töötanud terve stilistide tiim.

Watson rääkis ka sellest, et mida vanemaks ta saab, seda rohkem õpib ta end armastama ja aktsepteerima. «See on uskumatu,» sõnas ta. «Ühel hetkel mõtlemine muutub ja sa mõistad, et sa lihtsalt tegutsed süsteemis, mis on nässu keeratud. Minul pole midagi viga, süsteemis on viga. Ja sa lepid sellega. Iroonilisel kombel on see vist muutnud mind veel ilusamaks ja enesekindlamaks, sest ma ei kanna seda ärevust enam endaga kaasas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles