Naised paljastavad, mida nad tahaksid oma kallimate juures muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ideaalseid inimesi pole teatavasti olemas. Kui me kellessegi armume, siis esialgu võib tunduda, et tegemist on maailma kõige toredama mehega, ent suhte arenedes märkame üha enam asju, mida tahaks tema juures muuta.

Veebilehel Whisper avaldasid naised avameelselt, mida tahaksid nemad oma kallimate juures muuta.

  1. «Ma tahaks, et mu mees oleks pikem. Mulle meeldib kõrge kontsaga kingi kanda, aga neid kandes olen ma mehest pikem. Kui lähme koos välja, vaadatakse meid imelikult ja see tekitab minus ebamugavust.»
  2. «Ma soovin, et mu mees oleks natuke kaastundlikum. Mitte ainult minu, vaid kõigi inimeste suhtes. Ma pean tihtipeale talle teiste seisukohti selgitama, sest ta ise lihtsalt ei mõista seda.»
  3. «Ma soovin, et meil oleks rohkem sisukaid vestlusi ja et me ei räägiks ainult igapäevastest asjadest... Ma soovin, et ta oleks mu parim sõber...»
  4. «Ma tahaks, et mu mees oskaks end paremini väljendada. Olen olnud vägivaldses suhtes ja mul oleks väga vaja seda, et keegi avaldaks mulle armastust.»
  5. «Tal võiks olla rohkem kannatlikkust. Ta on üsna kärsitu ja kui ma pole temaga samal lainepikkusel, muutub ta kiirelt ninakaks.»
  6. «Ma soovin, et mu mees tunneks seksi vastu rohkem huvi. Muus osas on ta minu silmis täiuslik.»
  7. «Ma tahaks, et ta oleks parem suhtleja. Ta kipub suures seltskonnas endasse tõmbuma. Mulle ei meeldi üldse see, et ma pean meie kahe eest rääkima. Kui me oleme kahekesi, on ta lausa imeline. Ma tahan, et rohkem inimesi näeksid seda.»
  8. «Ma soovin, et mu mees mõistaks ise ka, kui tore inimene ta on. Aga me oleme alles noored, me mõlemad alles avastame iseennast. Kui tema oma toredust ei mõista, siis vähemalt mina näen seda. Ja ma armastan teda, koos kõigi vigadega.»
  9. «Ma tahaks, et meie suhtes oleks rohkem füüsilist kontakti ilma, et asi muutuks seksuaalseks. Mõnikord ma tahaks lihtsalt tundide viisi tema kaisus olla.»
  10. «Tal võiks olla parem huumorimeel. Ta on meeletult seksikas, aga ta pole üldse naljakas. Aga naistele ju meeldivad mehed, kes oskavad nalja teha.»
  11. «Ta võiks osata vaielda. Mitte tülitseda, see on midagi muud. Lihtsalt vaielda.»
  12. «Mu mees võiks olla täpsem. Ma armastan teda väga, aga ma vihkan hilinemist ja tema ei saa kunagi õigeks ajaks valmis.»
  13. «Ma soovin, et tema tahaks minuga ka uhkustada. Sest mina olen tema üle küll väga uhke.»
  14. «Ma soovin, et ta ei tunneks end halvasti, kui ma teen tema heaks midagi. Ma armastan teda väga ja mulle meeldib seda välja näidata, aga mulle ei meeldi see, et see tekitab temas ebamugavust.»
  15. «Teda võiks romantilised asjad rohkem huvitada ja ta võiks oma tundeid rohkem välja näidata.»
  16. «Ma soovin, et ta oleks osavam suhtleja, sest liiga paljud vestlused on takerdunud selle taha, et ta ei räägi minuga. Ta nagu eeldaks, et ma loen tema mõtteid.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles