Aasta suurimasse ühistrenni oodatakse üle tuhande spordisõbra

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta ühistreening
Eelmise aasta ühistreening Foto: MyFitness

Sel pühapäeval toimub Saku Suurhallis pea paarituhande osalejaga Eesti suurim treeningüritus, mis toob lavale välismaised tipptreenerid ja live-bändi koos Ikevald Rannapiga.

Tänavu juba kolmandat korda toimuval suurel kevadisel treeningüritusel MyFitness Nike Training Day tutvustatakse eestlastele täiesti uusi treeningstiile- ja vahendeid ning lisaks kohalikele treeneritele jagavad hea vormi nippe tuntud fitness-treenerid Inglismaalt, Soomest, Venemaalt ja Rootsist.

«Kuna üritus on kasvanud nii suureks ja ootame sel korral osalema üle tuhande spordisõbra, siis oleme ka oma programmi oluliselt laiendanud ning tegevust jätkub lausa kahele korrusele,» räägib MyFitnessi turundusjuht Marika Mäsak. Nii saab lisaks põhilisele treeningalale esimesel korrusel treenida ka teise korruse TRX, SkySpinn ja NTC Lounge aladel.

Lisaks maailma tipptreeneritele astub Saku Suurhalli laval üles ka Ikevald Rannap oma bändiga, kes võitis sel kuul esikoha Inglismaal BBC Radio suurimal laulukirjutamise võistlusel. Treeninguid juhendavad tunnustatus kohalikud MyFitnessi treenerid ning sellised maailmatasemel nimed nagu Rory Knight Inglismaalt, Timo Niemi Soomest, Olga Morozova Venemaalt, Madelinn Fernandez ja Usama Aziz Rootsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles