Fotod: Perit Muuga esitleb uut glamuurset kollektsiooni «Secret heart»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Perit Muuga värske kevad-suvine kollektsioon «Secret heart» on saanud inspiratsiooni kohati jazzist, vanast Hollywoodi glamuurist ja samas ka flamenkotantsijate tulistest ja kaunitest tantsukleitidest, moodustades kokku huvitava ja ühtse terviku.

Kollektsioon koosneb luksuslikest naturaalsest siidist kleitidest, muinasjutulistest tüllseelikutest ja 3-D lilledega kaetud kleitidest. Spetsiaalselt kollektsiooni jaoks valmisid roosimustritega prinditud naiselikud kangad, millest valmistatud kleidid on tõeline pärl iga naise garderoobis. Kollektsiooni toonid on puhtad ja kirkad: lummav roosa, sinine ja punane, tasakaaluks valge, must ja hall. Siit leiab sobiva kleidi nii kevad-suviseks peoks, pulmadeks või koolilõpetamiseks, kui ka igapäevaseks kandmiseks.

Perit Muuga uut kollektsiooni saab laval näha juba 25. märtsil Tallinn Fashion Weeki raames Kultuurikatla Black Box saalis kell 18.00. Vaata lähemalt Facebookist.

Foto: Kristiina Tiimus

Lisaks toimub Perit Muuga ateljees kollektsiooniga tutvumise salongiõhtu 31. märtsil kell 17.00-20.00. Moehuvilisi ootab klaasike vahuveini ja magus suutäis. Ürituse ajaks pakume kõigile naistele personaalset stiilinõustamist, et leida just tema jaoks see õige kleit. Uus kollektsioon on üritusel 15 protsenti soodsam!

Vaata salongiõhtu kohta lähemalt siit.

Kindlasti registreeri ennast üritusele, sest kohtade arv on piiratud! Registreeri siin.

Perit Muuga salong asub aadressil Masina 22, Tallinna bussijaama lähedal. Avatud E-R 12-19, L 12-16, muul ajal etteteatamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles