Ebameeldiv Instagram-foto ajas naise mehele noaga kallale

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Kolme lapse ema Tracy Fleischer pussitas väidetavalt oma abikaasat, kuna ei olnud rahul millegagi, mille mees Instagrami postitas. Kui meest haiglasse sõidutati, pussitas naine teda veelkord.

Central Maine vahendab ärevat juhtumit ning peretütre sõnu, kes märkas, et isa oli närviline, kuna kartis, et naine on midagi Instagramis märganud. Tütre sõnul tuli ema pärast isa tööleminekut koju ning võttis pakendist välja uue kööginoa.

Asjaga seotud politseinik kinnitas, et perekonnas olla tavaline nuge peita, sest pereisa sageli on olnud oma naise reaktsioonide pärast mures. Tütar kirjeldas, kuidas ema saatis ta isa koju jõudes majast välja ning väidetavalt leidiski siis verine vahejuhtum aset. Tütre sõnul kuulis ta isa karjeid ning nägi, kuidas Tracy sama noaga, mis just ostetud, meest taga ajab. Tütar läks isale appi, tõmbas ta majast välja ning andis talle särgi, et püüda sellega verejooksu peatada.

Tracy Fleischer kutsus ise politsei ning tunnistas oma tegu, kuid teel haiglasse pussitas meest uuesti. Mehele tehti operatsioon ning õnneks näib, et ta taastub. Tracyle on esitatud süüdistus ning tal ei ole lubatud oma lastega kokku saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles