Tiina Talumees: kevadel võiksid naised oma rõivavalikutes olla vabamad

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oliver Moosus

Eesti üks armastatumaid moeloojaid Tiina Talumees esitleb laupäeval, 12. märtsil Viru Keskuse moesündmuse FIBIT raames oma värsket kevadsuvist Tiina by Tiina Talumees kollektsiooni. 70ndatest inspireeritud trendika lilleornamentikaga kollektsioon on ühtaegu elegantne ja mugav, peegeldades paljuski moelooja enda riietumisstiili.

«Eriti kevadel võiksid naised oma rõivastumisotsustes olla vabamad ja romantilisemad ning lasta mõnikord lihtsalt asjadel minna. Vahel võiks selga panna ka midagi sellist, mis lihtsalt meeldib ja kõnetab, mõtlemata kordagi sellele, mida teised sellest arvavad,» rääkis Tiina Talumees.

Tiina by Tiina värske kevadsuvine kollektsioon on naiselik, julge ja pilkupüüdev, olles oma väljapeetud lille- ja loodusornamentideks saanud inspiratsiooni moemaailma ühest hetke lemmiktrendist, William Morrise stiilis inglise disaintapeetite mustrielegantsist.

Foto:
Foto: Foto: Oliver Moosus

Kollektsiooni värvigamma lubab endale lemmiku leida väga erinevate värvieelistustega kandjatel. Efektseid lilleornamente kohtame nii kaunil loodusvalgel põhjal kui ka öösinisel, samas on vaoshoituma stiili eelistajatel rohkelt valikut ühevärviliste pastelltoonide seast. Pidulikumaks puhuks leiab kollektsioonist aga näiteks pilkupüüdva musta lilleornamentidega kleidi, mida kaunistavad pitsvarrukad ja sametdetailid.

Tiina enda lemmikuks on kontrastsed värvid ning pigem tumedam värvigamma, «Kannan ka kevadel ja suvel päris palju musta või kui lilleornamentikaga kleite, siis tumedamal põhjal. Minu garderoobis on põhilised kleidid ja kindlasti on meie kliimas vajalik kerge kevadsuvine mantel, mida nende peal kanda. Ei tohiks karta lähtuda riietudes oma isikupärast, näiteks toob must värv väga kaunilt suvise päevituse esile,» jagas alati stiilne moelooja meiega oma rõivaeelistusi.

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse ja mis oma hinnaklassilt on soodsam kui Tiina Talumehe kõrgmoekollektsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles