Mihkel Raud avaldas, mis tekitab tema ja Liina vahel pingeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud perega
Mihkel Raud perega Foto: Mihkel Raud / Facebook

Riigikogu liige Mihkel Raud kirjutab oma igakuises kolumnis, et laste ohutuse nimel võib ta loobuda paljudest luksustest. Üheks selliseks luksuseks on ka suhted tema ja naise nimel, mis selle tõttu aeg-ajalt kannatavad.

Loomulikult ei ole Liinal ükskõik, mis tema kahe jõnglasega juhtub, kuid paljudes küsimustes - et mis nende laste julgeolekut ohustab ja mis mitte - lahutavad Liinat ja Mihklit lausa valgusaastad.

Nimelt lähtub Liina lapsi kasvatades lausest, et iga laps on kunstnik. «Ent meie kodus tähendab selle filosoofia ellurakendamine pidevat kaost, millesarnast ei kohta ka kõige liberaalsemas hipikommuunis: põrandad on täis pintsleid ja nööpnõelu, katkirebitud riidetükke ja avatud guaššvärvipurke, pisikesi ja veel pisemaid plastiliiniplönne ning kõikvõimalikke muid potentsiaalselt surmavaid objekte, mis igas normaalses väikelapses automaatselt neelusid tekitavad,» kirjutab Mihkel Raud erimeelsusest perekonnas.

Loe lähemalt ajakirja Pere ja Kodu veergudelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles