Mis on Jennifer Lawrence’i kauni figuuri saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence. Foto: Evan Agostini/AP

Jennifer Lawrence näeb kahtlemata väga hea välja ja on paljudele naistele eeskujuks. Tema treener, Dalton Wong, avaldas hiljuti raamatu, millest paljastuvad mõned nipid, kuidas Wongi kuulsad kliendid nii head välja näevad.

Wongi värske raamatu pealkirjaks on «The Feelgood Plan: Happier, Healthier and Slimmer in 15 Minutes a Day» ja pealkirjast võib välja lugeda, et Wong ei paku oma klientidele hullumeelseid ning nõudlikke dieete. Tema nõuanded seisnevad selles, et inimese enesetunne peab hea olema, vahendab Elite Daily.

Üks nõuanne, mida Wong teistele alati annab, on see, et igaüks peaks välja selgitama, mis tema elus stressi tekitab, sest stress võib ta õigelt kursilt kõrvale juhtida. «Stressi tuleb kontrollida… kui sa oled lõõgastunud, siis on trennist palju rohkem kasu, sest su keha on selleks valmis,» kirjutab ta.

PA Images
PA Images Foto: Dennis Van Tine/Starmax/PA Images

Teine nõuanne on see, et tuleks valida trenn, milles sa pole kuigi hea. Kui oled siiani käinud aeroobikas, kuid ei näe oma kehas muutusi, siis oleks aeg oma treeningkava muuta. «Kehale meeldib teha asju, mis on talle tuttavad ja milles ta on hea, aga selleks, et näha muutusi, tuleb töötada oma nõrkuste, mitte tugevuste kallal,» soovitab ta.

Kui rääkida toidust, siis Wong ei käsi oma klientidel kunagi kilokaloreid lugeda. Ta lihtsalt soovitab toituda nii, et inimene tunneks end hästi ja oleks õnnelik. Näiteks kui tähistate sõpradega midagi ja sööd tüki juustukooki, siis pole selles ju midagi halba. «Aga kui tuled pärast rasket päeva koju ja sööd terve koogi üksinda ära, siis see on juba midagi muud.»

Kõiki neid soovitusi arvesse võttes pole mingi ime, et Jennifer Lawrence tahab töötada just koos Dalton Wongiga, sest Lawrence on intervjuudes öelnud, et kui keegi kasvõi sosistab talle sõna «dieet», siis saadab ta selle inimese pikalt. 

AP
AP Foto: Dan Steinberg/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles