Kümme asja, mida 20ndates paarid peaksid kindlasti tegema (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kui te plaanite tulevikus maja, lapsi ja suurt aeda, siis tasub selle unistuse nimel juba praegu tegutsema hakata. On palju asju, mida 20ndates paarid peaksid kindlasti tegema, et endale mõnusam tulevik kindlustada. Jah, isegi siis, kui tundub, et see tulevik on veel nii kaugel ja aega justkui on!

  1. Säästke. Te kahetsete, kui jõuate 20ndatesse ja teil pole hinge taga ühtki säästu. Isegi, kui see on väike tagavarafond – mingi varu peab ikka olema, et end kindlamini tunda.
  2. Makske ära võlad. 20ndad on ideaalne aeg, et õppelaenust lahti saada, krediitkaardivõlg nullida ja end finantsiliselt turvaliselt tunda.
  3. Otsige oma unelmate töö. Kui mängu tulevad lapsed, peate karjääritegemisel niikuinii väikese pausi tegema (jagate siis seda vastutust võrdselt või võtab üks või teine töötamises pikema pausi). Praegu on õige hetk panustada sellesse, et sa leiad endale töö, mis paneb su hinge laulma.
  4. Elage koos. Kui te ei saa veel korterit või maja osta, siis elage kindlasti koos. Muidu ei ole teil aimugi, kas te tegelikult ka kokku elama sobite.
  5. Seksige palju. Paratamatult muutub teie seksielu, kui ükskord lapsed saate. Nii et seksige palju ja pööraselt!
  6. Veetke koos kvaliteetaega. 20ndates on rohkem vabadust, nii et ärge unustage vaba aega ka teineteisega veeta.
  7. Reisige. Tulevikus võite te väga kahetseda, et ei väikesest eelarvest hoolimata. Hiljem võib teil küll rohkem raha olla, aga reisimiseks aega ja vabadust enam nii väga mitte.
  8. Veetke aega teineteise perekondadega. Te rajate perekonda. Vanemad pole enam tüütud kamandajad, kes nad sulle teismeeas tundusid. On aeg luua sidemeid ja suhteid, mis toetavad, kui teie pere kasvama hakkab.
  9. Käige väljas. See ei tähenda suuri pidusid, aga ärge lihtsalt passige toas ja vahtige telekat. Käige kinos, jalutamas, teatris, piljardit mängimas – olge aktiivsed!
  10. Leidke ühine hobi. Leidke see asi, mida te koos naudite – olgu selleks kokkamine, matkamine, lauamängud. Muidugi peaks teil olema ka omi asju, mida teha, aga koos tiimina tegutsemine on suhtetervise jaoks väga oluline, kirjutab Female First.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles