Modellid paljastavad oma suurimad saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et modellideks saavad need, kes on juba sündides imeilusad ja teistest pikemad. See ei pruugi tõsi olla. Vahel juhtub sootuks vastupidi: tüdruk, kes on nooruses üsna kogukas, võtab end teismelisena kokku ja temast saab edukas modell. 

Whisperi keskkonnas paljastavad modellidena töötavad mehed ja naised oma suurimad saladused. Mõned neist on üsna üllatavad.

  1. «Mu ema ütles mulle, et minust ei saa kunagi modelli, sest ma olen liiga paks. Täna lähen ma oma esimesele pildistamisele.»
  2. «Töötan meesmodellina ja seetõttu arvatakse, et mul on palju voodikaaslasi. Tegelikult olen 25-aastane ja endiselt süütu.»
  3. «Loobusin modellitööst ja liitusin kaitseväega. Palk on palju väiksem, aga mulle meeldib teadmine, et ma teen oma ajaga midagi kasulikku.»
  4. «Koolis kiusati mind sellepärast, et ma olin kole. Ma võtsin kaalust alla, kasvatasin juuksed pikemaks ja nüüd töötan modellina.»
  5. «Minu saladus? Ma olin eduka brändi modell, kuid jätsin selle töö pooleli, sest mulle ei meeldinud see, kuidas nad suhtusid ülekaalulistesse.»
  6. «Ma olen kurt ja töötan modellina. Olen enda üle väga uhke!»
  7. «Kui ma internetis kellegagi tutvun, siis saadan talle alguses üsna inetuid pilte, et näha, kas ta tunneb mu vastu tõesti huvi. Ma olen modell ja vihkan pealiskaudseid inimesi.»
  8. «Varem painasid mind suitsiidimõtted. Olin mitu kuud psühhiaatriahaiglas, sest võtsin ravimite üledoosi. Nüüd olen modell ja mul on 3-aastane poeg. Ma abiellun paari nädala pärast ja mu elu on ilus.»
  9. «Olen modell ja mind ootab täna ees esimene kunstiline pildistamine ning ma pean olema alasti. Ma tunnen oma rindade pärast suurt ebakindlust.»
  10. «Ma ei taha teistele öelda, et ma olen modell, sest nad eeldavad, et ma olen enesekindel ja ülbe. Ma vihkan oma keha.»
  11. «Olen modell, aga ma pole kunagi olnud suhtes. Keegi pole lihtsalt soovi avaldanud.»
  12. «Kui ma ütlen kellelegi, et olen modell, on esimene reaktsioon sageli: «Aga sa pole ju üldse ilus...».»
  13. «Olen modell ja mu kihlatu pole kuigi nägus mees. Ta teab seda ja ta tunneb, et ta pole mind väärt, kuid minu silmis on ta siiski kõige nägusam.»
  14. «Ma ei suuda uskuda, et olen modell ja minu fotod on internetis üleval. Mu unistused on lõpuks täitunud.»
  15. «Kui ma tavaliselt teatan kellelegi, et olen modell, siis arvatakse kohe, et ma olen ennast täis. Tegelikult on vahe sees, kas ma lihtsalt teadvustan fakti või olen ülbe.»
  16. «Ma olen modell, aga isegi mina saan vahel korvi. Ärge olge nii kibestunud. See, kui sa ise pead end ilusaks, ei tähenda, et kõik teised arvavad sama. Nii mõnigi arvab, et mina olen kole ja ma lepin sellega.»
  17. «Mu kallimale ei meeldi see, et ma poole kohaga modellitööd teen. Ta kardab, et naismodellid võivad mu tähelepanu köita. Ta ei tea aga seda, et ma teen modellitööd ainult selleks, et tema kihlasõrmuse jaoks raha koguda.»
  18. «Mulle läheneti poes ja küsiti, kas ma ei tahaks pluss-suuruses modellina töötada. Ma kannan rõivaid suuruses 40. See oli minu jaoks suurim solvang ja ka suurim kompliment.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles