Mehed tunnistavad, milliseid naiste ilutooteid nad salaja kasutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui mõni aeg tagasi olid ilutooted soopõhised, siis õnneks on see muutumas. Naised kasutavad julgelt meeste ja mehed naiste tooteid. Iseasi on muidugi see, kas mees julgeb naisele tunnistada, et käib salaja tema kosmeetikakotist mõnda asja laenamas.

Redditi julged meeskasutajad tunnistasid, milliseid naiste ilutooteid neile salaja kasutada meeldib.

1. «Need ribad, mis tuleb ninale panna, lasta veidi aega mõjuda ja seejärel ära tõmmata, et ummistunud poore puhastada. Ma armastan neid.»

2. «Naise deodorant. See paneb mind imehästi lõhnama. Meeste deodorant lõhnab nagu märg puit või midagi sellist ja see ei tekita üldse head tunnet. Naiste oma lõhnab ideaalselt ja on nahal siidiselt pehme. Ma ütleks, et stereotüübid peaksid surema! Ma olen mees, ma tahan ka hästi lõhnata.»

3. «Aaloega niisutatud pehmed sokid. Kui ma olen üksi kodus ja tahan end mugavalt tunda, siis võtan mõne paari naise aaloega sokke ja kannan neid kodus.»

4. «Kui mu naine on reisil ja ma olen üksi kodus, siis ma vahel kasutan tema šampooni ning palsamit. Mitte sellepärast, et need oleksid minu omadest paremad, aga need lõhnavad nagu tema ja siis ei tunne ma end enam nii üksikuna...»

5. «Kasutan naise raseerijat oma privaatpiirkonna jaoks. Kui ma nägin, kuidas naine sellega oma jalgu raseerib, siis ma sain aru, et see sobib ideaalselt ka mu meheau eest hoolitsemiseks.»

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

6. «Mulle meeldivad vannisoolad.»

7. «Kuivšampoon. Meestele seda ei tehta, ma arvan, et see on mingi vandenõuteooria.»

8. «Kasutan palsamit oma habeme pesemiseks. See teeb habeme pehmemaks ja habe ei hakka sügelema.»

9. «Ostsin oma kallimale jõuludeks väga pehme ja luksusliku hommikumantli. Sellel on kapuuts ja puha. Alguses kandsin seda selleks, et filmi «Rocky» järgi teha, aga see on nii pehme, et ma võtsin selle omale.»

10. «Šampoon, palsam, niisutav kehakreem. Mu kallim ostab L'Occitane'i tooteid ja need on lihtsalt imelised. Neil on ka tooteid meestele ja mul on mõned need asjad, aga naistele mõeldud šampoon ja palsam tekitavad nii hea tunde. Naine tutvustas mulle ka kehavõisid ja nüüd kasutan neidki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles