Video: austerlanna langes korraga röövimis-, ahistamis- ja autoärandamiskatse ohvriks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ärinaisest austerlanna, kes külastas äriasjus pealinna Viini, kirjeldas vihaselt Facebookis, kuidas ta langes korraga röövimis-, ahistamis- ja autoärandamiskatse ohvriks.

Blond Rosita Kohzina postitas sotsiaalmeediasse video, milles ta selgitas, et oletatavalt migrandist mees tahtis ta käekotti ja koos temaga autot röövida, kui ta punase tule taga ootas, edastab The Local.

Naisel õnnestus käekotti röövida tahtnud ja temast kinni haaranud mehest lahti saada ning mehel ei õnnestunud ka ta masinat ärandada.  

Olles sellest katsumusest eluga välja tulnud, peatus naine tee ääres ja edastas sotsiaalmeediasse hoiatava sõnumivideo.

«Kuulake naised, tegin just tutvust mitteausterlasega, kes tahtis mu käekotti, milles oli iPad ja raha. Suutsin end kaitsta ja ma ei lasknud end paljaks varastada. Veel taheti mu autosse tungida ja masinat röövida, kuid suutsin autouksed õigel ajal lukku panna,» edastas austerlanna.

Ta lisas, et suutis pättide eest end kaitsta, kuid kurjategijad valasid oma viha välja juhuslikult sündmuskohal olnud naise peale.

Kohzina soovitas naistel minna enesekaitsekursustele, et selliste meeste end end kaitsta, sest seda tüüpi naistevastaseid rünnakuid tuleb aina enam ette.

«Austrias enam ohutu, kuid me saame õppida end kaitsma ja sellistele vägivallatsejatele õppetunni anda,» jätkas austerlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles