Kümme aegunud müüti vanemate naiste ja suhete kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud noored mehed on vaimustuses mõttest olla suhtes endast vanema naisega. Kahjuks levib selliste suhete ja vanemate naiste kohta nii mõnigi müüt, mida ei tasuks ammu enam uskuda.

YourTangos tõi üks vanemas eas naisterahvas välja kümme müüti, mida tema arvates ei tohiks enam uskuda.

1. Vanem naine on kui jahimees, kelle saagiks langevad süütud noored mehed. Kes siis ikkagi keda jahib? Paljud noored mehed tahaksid olla suhtes endast (palju) vanema naisega, sest neil naistel on rohkem kogemusi. Vanemad naised on väga enesekindlad ja see tõmbab mehi ligi. Erinevalt levinud arvamusele, pole vanem naine mitte jahtija, vaid tihtipeale hoopis jahitav.

2. Selline suhe pole elujõuline – ühel hetkel tunneb mees rohkem huvi nooremate naiste vastu. Tihtipeale tuuakse näiteks Ashton Kutcheri ja Demi Moore'i suhe. Kuid neid ei ajanud lahku ainult vanus, vaid oma rolli mängisid ka ebakindlus ja truudusetus. Naised, kes tunnevad selliste suhete vastu huvi, on tavaliselt hingelt väga nooruslikud. Nad hindavad vabadust ja noorem mees saab seda neile pakkuda rohkem, kui mõni omavanune meesterahvas.

3. Vanem naine ei tunne kuigi kaua huvi noorema mehe vastu. Muusikamaitse, riietusstiil ja maailmavaade on vaid mõned asjad, mis võivad vanusevahega inimeste puhul üsna erinevad olla ning paljud usuvad, et need asjad muutuvad ühel hetkel määravaks. Tegelikult inimesed ju muutuvad. Vanemat naist võib paeluda see, kuidas tema noor kaaslane mõtleb ja see võib muuta ka tema enda mõtteviisi.

4. Noor mees tahab ühel hetkel lapsi saada ja siis jätab ta vana naise maha. See, kui üks partner soovib lapsi ja teine ei soovi, võib igas suhtes probleeme tekitada, olenemata sellest, kui vanad partnerid on. Vale on väita, et see on teema, millega puutuvad kokku vaid suure vanusevahega suhtes olevad inimesed. Tõsiasi on see, et paljud noored mehed eelistavad vanemaid naisi just seetõttu, et vanem naine ei survesta meest abielu ja lastesaamisega.

5. Vanem naine ei sobitu mehe sõprusringkonda ja vastupidi. Suure vanusevahe puhul tuleb arvestada sellega, et te võite kokku puutuda kriitikaga. See võib tulla võõraste, aga ka teie sõprade-tuttavate poolt. Nagu iga teise suhte puhul, leidub neid, kes teid toetavad ja kindlasti on ka neid, kes on teie liidu vastu. Sellisteks asjadeks tuleb valmis olla.

6. Vanem naine muutub üha vanemaks ja inetumaks. Tegelikult on nii, et vanemad naised võivad olla väga aktiivsed ja hoolitsevad oma välimuse eest, mistõttu näevad nad välja väga nooruslikud. Me kõik jääme vanemaks, selle eest ei pääse keegi, ent mehed ei vali omale kaaslasi pelgalt välimuse järgi. Ka iseloom peab paigas olema.

7. Vanem naine on end juba tõestanud, nooremal mehel on see alles ees. Vanemal naisel on juba karjäär ja lapsedki võib-olla suureks kasvatatud, noorem mees alles otsib oma rada või näeb vaeva, et end karjäärialaselt tõestada. Ent see ei häiri naist, ta naudib seda, kui näeb teise inimese arengut kõrvalt.

8. Noored mehed peavad oma eakaaslasi seksikamateks. Fakt: meestele meeldivad vanemad naised hoolimata sellest, et neil võivad olla mõned iluvead. Vanemad naised on meeste silmis seiklushimulisemad ja voodis kogenumad. Vanema naisterahva energia tõmbab noori mehi ligi ja nende suhe lööb tõeliselt õitsele just voodis.

9. Lapsed ei lepi kunagi sellega, et emal on noor mees. Kui lapsed näevad, et ema on õnnelik, siis harjuvad nad kõigega. Mida vanemaks lapsed saavad, seda paremini mõistavad nad, et iga inimene on õnne ära teeninud.

10. Suhe vanema naisega ei kesta kaua. See ei vasta tõele. Kui partnerid suudavad üle olla kriitikast ja kõigest negatiivsest, mis teised nende kohta ütlevad, muutub nende suhe palju tugevamaks ning nad jäävad veel pikaks ajaks kokku. Sellised suhted põhinevad puhtalt armastusele, mitte sellele, mitu küünalt on kellegi sünnipäevatordil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles