Aastaid oma pärisema otsinud naist tabas ema leides tõeline üllatus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Jenny Thomas on terve elu elanud teadmisega, et ta on lapsendatud. 40-aastane naine kulutas viimased 15 aastat oma elust sellele, et leida üles oma pärisema, kuid otsingud ei ole olnud kuigi edukad.

Ta teadis, et tema ema elas samas linnas, kus temagi. Selleks, et lõpuks oma ema üles leida, otsustas Thomas osaleda TLC saates «Long Lost Family», mis aitab kokku viia lapsendatud lapsi nende pärisvanematega, kirjutab RedBook.

Kui Thomasele ulatati tema pärisema pilt, vajus naise suu lahti. «Issand, ma tean teda,» oli ainus, mida naine suutis öelda. Selgus, et pildil olev Nita Valdez oli aastaid tagasi Thomase kolleeg. 

Naised tutvusid kümne aasta eest haiglas töötades, kuid kummalgi polnud aimugi, milline side neid tegelikult ühendab. Nende ametikohad olid sellised, et nad puutusid tööalaselt üsna sageli kokku. 

«Ta oli väga vaikne ja rõõmsameelne. Ma ajasin teda sageli naerma, seega see on tore. Meie suhe oli alati väga tööalane, ei midagi enamat,» rääkis Thomas NY Postile antud intervjuus. 

Nende taaskohtumise lugu oli eetris 6. märtsil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles