Viis põhjust, miks introverdid on head armastajad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Introverdid võivad tunduda külmad ja kinnised, kuid kaugel sellest – on palju põhjuseid, miks nad on suurepärased armastajad ja partnerid. Siin on vaid viis paljudest.

1. Ta on aus. Introvert on väga aus, vahepeal isegi valusalt aus, kirjutab Higher Perspective. Ta vihkab valetamist, sest teab, et see teeb sulle haiget, kuid vahel teeb ta sulle tahtmatult haiget hoopis tõega. Püüa seda mitte väga tõsiselt võtta.

2. Ta on hea kuulaja. Introverdid pole seda tüüpi inimesed, kes kuulavad vaid selleks, et oodata, mil on nende kord rääkida. Nad pigem ongi vaikivad kuulajad, sest nad tahavad teada, mis sul öelda on. Ta tahab teada, mis su südames on.

3. Ta on hoolitsev. Kuna introvert on hea kuulaja, on ta ka mõistlik ja hoolitsev. Introverdid kipuvad olema empaadid, mis tähendab, et neile pakub suurt rõõmu sind õnnelikuks teha.

4. Ta on usaldusväärne. Introverdid on sageli usaldusväärsemad kui teist tüüpi iseloomuga inimesed. Neil lihtsalt pole kombeks peole minna, end hoolimatult purju juua ja suvalisi asju välja rääkida.

5. Ta armastab sinuga veedetud kvaliteetaega. Ja seda ju saab ainult armastada, kas pole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles