Getter Jaani kevadstiili lemmikuks on nahktagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Virge Viertek

Armastatud lauljatar Getter Jaani võlub oma austajaid alati stiilse ja särtsaka rõivastusega.  Absoluutselt kõige armastatumaks riideesemeks enda garderoobis peab ta aga nahktagi: „Armastan nahktagisid kanda kas siis teksapükstega või kergelt puhvis seelikuga ja tennised alla, kui on pisut pidulikum väljaminek, siis kerge konts tenniste asemel. Ka kudumid on ägedad, neid ei ole kunagi liiga palju.“

Kevadel soovitab alati rõõmsameelne neiu aga julgemalt värvidega katsetada, tema enda lemmikvärvid on lilla, mündiroheline ja puuderroosa. Oma fännidel soovitab Getter riietuse valikul lähtuda sellest, milles eelkõige end ise hästi ja enesekindlalt tunned, siis on inimene kõige kaunim ja seda märkab ka silmade särast.

Foto: Meisi Volt

Algaval kevadsuvisel hooajal lubab Getter kindlasti jõuda Eestimaa kaunitesse paikadesse, kus austajaid oma esinemistega rõõmustada. Lisaks saab aga kaunist lauljatari näha elus esimest korda modelli rollis, seda juba 11-12. märtsil moesündmuse FIBIT raames Viru Keskuse aatriumis. „Minu jaoks on see suur rõõm ja au näidata värskeid kevadsuviseid kollektsioone. Liblikad on kõhus, sest see on midagi täiesti uut ja põnevat, mida ma pole enne teinud. Ootan kõiki kindlasti vaatama,“ rääkis Getter.

Lähemalt näeb FIBITi ajakava siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles