Eesti moedisaini showroom tutvustab naistepäeval uute disainerite loomingut

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurmur
Hurmur Foto: Zero

Eesti moedisaini showroom/moepood ZERO° tutvustab 8. märtsil kell 12.00-18.00 algava kevadhooaja värskete moedisainerite loomingut. Kõik on oodatud naistepäeva jooksul tutvuma uute põnevate Eesti brändidega ning nautima maitsvaid smuutisid ja vahvleid.

Aksessuaaridest on uueks tulijaks ehte ja metallikunstnik Hans Kristian Mänd, kes loob minimalistlikult geomeetrilisi hõbedast ning väärispuidust ehteid. 

HKM
HKM Foto: Zero

Graafiline disainer Heleliis Hõim, kelle brändi Kraya Tattoos valikust leiab inspireerivate sõnumitega ajutised tattood kehale, puidule või nahksete esemetele.

Kraya Tattoos
Kraya Tattoos Foto: Zero

Värske naisterõivaste bränd Julia Rubis House of Style on loodud eneseteadlikule naisele, kes hindab ajatut elegantsi, lihtsust ja kvaliteeti.

Julia Rubis
Julia Rubis Foto: Zero

Elegantsist õhkab ka Perit Muuga uus kollektsioon «Personal Jesus», mis koosneb glamuursetest ja luksuslikest ornamentidega õhtukleitidest.

Mithio
Mithio Foto: Zero

Kati Veerme Eek on loonud brändi Richbeth, kelle uus kontseptsioon universaalsetest «Made to Measure» toodetest muudavad rõiva eriliseks igaks sündmuseks. Loomingu hulgas on erinevate mustrite ja värvidega kraed ning vööd kleidile sobitamiseks.

KOKOMO
KOKOMO Foto: Zero

Sooja andmiseks sobivad ideaalselt muinasmaailma müütilisest salapärast õhkav bränd Mithio, retrohõnguline kodumaine rõivabränd Kokomo Collection ning stiilsete ööriiete bränd HURMUR. 

Iris Janvier
Iris Janvier Foto: Zero

Eesti moedisaini showroom’is ZERO° on uuel hooajal tagasi ka Iris Janvieri klassikaliste lõigetega mugavad kleidid. Lisaks saab garderoobi täiendada juba tuttavate brändi Whitetail alpaka villast rõivastega, stiilselt minimalistlike Lisa Kröberi ehetega, skandinaavialiku stiiliga Merikhi kottidega ja muudki. Mine kaema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles