Meil oli tore deit – miks ta mind nüüd ignoreerib?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

«Ma käisin nädalavahetusel ühe noormehega deidil,» kirjutab Female Firsti suhtenõustaja Lucyle üks õnnetu neiu. «Meil oli koos suurepärane ning me ka suudlesime. Aga nüüd ta ignoreerib mind. Miks ta seda teeb, kui asjad paistsid hästi laabuvat?»

Põhjuseid, miks mees pärast kordaläinud kohtingut sind ignoreerida võib, on mitu, selgitab suhtenõustaja Lucy Moore.

On võimalik, et tal on lihtsalt kiire ning ta on keskendunud tööle.

Samuti võivad sinu ja tema nägemus sellest, kuidas kohting läks, olla erinevad. Oled sa talle ehk liiga palju sõnumeid saatnud, kuigi ta neile ei vasta? Kui nii, siis ehk on aeg natuke hinge tõmmata. Kui ta vaatab oma telefoni ja näeb seal sinult palju vastamata sõnumeid, võib see ta ära hirmutada.

Mõned inimesed aga jätavad asjad lahtiseks, kuna see annab neile teatud võimutunde. Kui nii, siis kas sa oled valmis sellist käitumist taluma kõigest pärast esimest kohtingut?

Oleks ta olnud tõesti sinust huvitatud, oleks ta leidnud selle aja, et sulle sõnum saata. On võimalik, et teie tunded teineteise suhtes pole päris tasakaalus ja sina ootad rohkem kui tema.

Kui aga mees ei taha sinuga pärast deiti ühendust võtta, siis on ehk aeg edasi liikuda ning leida keegi, kes on valmis sinuga suhtlema ja sulle aega pühendama – nii sõnumite teel kui päriselus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles