Karoli Hindriks: ettevõtlikud naised on äärmiselt keerulised

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: FoxLife

Karoli Hindriks (27), kelle telekompanii Fox hiljuti oma Baltikumi kanaleid üles ehitama ja juhtima ülendas, avaldas ajakirjale Kroonika antud intervjuus arvamust, et tänapäeva ettevõtlikud naised on äärmiselt keerulised ja vahetevahel on meestest seetõttu väga kahju.
 

«Arvan, et partneritele oleme me üsna rasked inimesed oma vastuoluliste külgedega: oleme iseseisvad, ajame oma asja, aga tahame ka hoolt. Natuke oleme nagu naised, natuke nagu ei ole ka, püksid jalas…,» rääkis Karoli.

Oma elukaaslasest, kiirelt areneva IT-ettevõtte äriarendusjuhist Erki Liprest rääkides tõdes Karoli, et on õnnelik, sest arvab, et on suur õnn leida inimene, kes suudab sellist ettevõtlikku naist hallata.

Kuigi Karoli käest on küsitud, kas ta karjäärinaisena üldse lapsi tahabki, kinnitas ta, et kuigi püüab praegu vabadust nautida, tahab ta kindlasti ka lapsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles