12 märki, et suhe teeb su mehe õnnelikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas kindlaks teha, kas mees on sinu kõrval ikka õnnelik? Kas kuidagi saab üldse tuvastada suhte tugevust ja seda, kas suhe peaks raskustele vastu? Kui mees ütleb, et ta armastab sind, kas saad teda uskuda?

YourTango tõi välja 12 kindlat märki, mis näitavad, et suhe teeb su meest õnnelikuks ja sul pole põhjust muretsemiseks.

1. Mees tunneb, et teda märgatakse ja hinnatakse. Uuringud on näidanud, et mehed tahavad tunda, et neid hinnatakse ja see, kas mees seda tunneb või mitte, on otseselt seotud sellega, kui õnnelik ta suhtes on.

2. Ta teab, et saab sind usaldada ilma, et sa teda kritiseeriksid. Aus ja usalduslik suhtlus on väga oluline, sest see suurendab teievahelist usaldust ning teineteisele pühendumist.

3. Ta teab, et sa tunned tema vastu kirge, sest sa väljendad seda seksuaalselt. Mees võib ju seksi vastu huvi tunda, aga kui ta ei taju, et sina sellest huvitatud oled, siis ei ole ka temal tahtmist üksi pingutada.

4. Talle meeldib see, mis tunde sa temas tekitad. Sa teed talle komplimente, kiidad teda, kallistad, puudutad ja avaldad armastust. See tekitab temas hea tunde.

5. Ta teab, et sa ei taluks tema halba käitumist. Ta teab, et su armastus on tõeline ja ta austab sind selle pärast.

6. Talle meeldib see, et sa vajad teda, kuid sa pole saamatu. Terve suhte juurde kuulub see, et te toetute teineteisele, kuid saamatus loob ruumi kontrollile ja tekitab soovi põgeneda.

7. Talle meeldib see, et sa hoolitsed oma välimuse eest. Ta ei eelda, et sa näed välja nagu Hollywoodi staar, aga kui ta näeb, et sa hoolid oma välimusest, siis see näitab talle, et sa hindad ennast ja teie suhet.

8. Ta tunneb, et sa austad ja imetled teda. Armastus ja austus käivad käsikäes. Kui armastatud inimene imetleb sind, siis see tõstab kahtlemata su enesehinnangut. See värskendab ka teievahelist seksuaalset ja emotsionaalset kirge.

9. Ta ei tunne kunagi, et sa alandad või halvustad teda. Ta teab, et kui teil on mõni probleem, siis te saate sellest rääkida ega pea kartma, et partner teeks teid maha.

10. Ta võib kindel olla, et sa jätad mineviku selja taha. Sa ei pea pikka viha ega pea meeles kordi, mil ta on sulle minevikus kuidagi haiget teinud. See muudab teie suhte paindlikuks ja põnevaks, sest te saate koos kasvada.

11. Ta teab, et on sinu elus olulisel kohal. Mees tahab teada, et ta on sinu jaoks oluline. Ta võib kindel olla, et kui tal on sind väga vaja, siis sa oled tema jaoks olemas.

12. Ta hindab sinu headust tema perekonna vastu. Keegi meist ei saa omale peret valida ja paljudes peredes on probleeme. Kui sa üritad siiralt tema perekonda aktsepteerida, siis ta tunneb, et sa austad ja hindad teda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles